Bölümümüz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ganime AYDIN'ın Biyoloji Öğretmenleriyle EKO-STEAM isimli projesi TÜBİTAK 4005 kapsamında destek almaya hak kazanmıştır.

11. Dönem Yenilikçi Eğitim Uygulamaları Destekleme Programı kapsamında 123B837 Biyoloji Öğretmenleriyle EKO-STEAM projesi destek almaya hak kazanmıştır. Projenin amacı STEAM  (fen, teknoloji, mühendislik, sanat ve matematik) yenilikçi eğitim yaklaşımı ile Biyoloji öğretmenlerine Ekoloji temasında STEAM  (EKO-STEM) farkındalığı oluşturmak, ders planlama ve uygulama deneyimi gerçekleştirmek, sanat eğitimine yönelik olumlu tutum geliştirmeleri , 21. yüzyıl becerilerinin öğrencilerde geliştirilmesi için deneyim kazandırmak ve ekolojik vatandaşlık anlayışının geliştirilmesini sağlamaktır. Proje 24-29 Haziran 2024 tarihleri arasında gerçekleşecektir. Doç. Dr. Ganime Aydın ‘ın yürütücülüğünü üstlendiği projede, araştırmacı olarak Dr. Fehime Sevil Yalçın ve Dr. Gamze Tezcan yer almaktadır.