Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Ganime Aydın'ın TUBİTAK 2237 "Müzelerde Bilimin Gücünü Keşfediyoruz" projesindeki çalışmaları

Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BIDEB) uhdesinde yürütülen "2237-A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği Programı" kapsamında desteklenen ve 06-11 Şubat 2023 tarihleri arasında Mersin Üniversitesi’nde gerçekleştirilen "Müzelerde Bilimin Gücünün Keşfediyoruz" başlıklı projenin ortağı olarak Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi öğretim üyeleri olarak zorlu bir süreçte yer aldık. Doç. Dr. Ganime Aydın, Dr. Veysel Tolun, araştırma görevlileri Gökhan Keleş, Hüseyin Ulus ve yüksek lisans öğrencisi Sercan Gün olarak 20 Fen Bilgisi öğretmen adayıyla Mersin Arkeoloji Müzesi, Deniz Müzesi, Soli Pompeipolis Antik Kenti, Kanlı divane, Cennet- cehennem müzelerinde etkinliklerimiz gerçekleşmiştir.