Bölümümüz Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Leyla AYVERDİ'nin TUBİTAK 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği Projesi

TÜBİTAK 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği 2023 Yılı 3. Dönem değerlendirme sonuçlarına göre Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Leyla Ayverdi'nin yürütücülüğünü yaptığı “Lisans Öğrencileri Proje Hazırlama ve Yazma Eğitimi" adlı proje TÜBİTAK tarafından desteklenmeye değer bulunmuşlardır. Proje ekibinde üniversitemiz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Ahmet Evren Erginal, Prof. Dr. Salih Zeki Genç, Doç. Dr. Derya Girgin, Doç. Dr. Erkan Bil, Doç. Dr. Eylem Yalçınkaya Önder, Doç. Dr. Sercan Karav, Öğretim Görevlisi Dr. İsmail Satmaz, Öğretim Görevlisi Dr. Kadir Yılmaz ve Öğretim Görevlisi Dr. Savaş Gürdal’ın ve 12 farklı kurumdan toplamda 24 akademisyenin görev aldığı etkinlik 29 Ocak-2 Şubat tarihleri arasında online olarak gerçekleştirilmiştir.